Prijs en bekendmaking

De Black Bastard is niet zomaar een barbecue. Het is een van de meest veelzijdige en hoogwaardige kamado barbecues van dit moment. Hij past dus uitstekend bij jouw composiet tuinmateralen.

Specifiek gaat het om de 'The Bastard Classic Medium' inclusief bijpassende beschermhoes. De set heeft een waarde van €1039,00. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld of andere goederen.

Op donderdag 1 augustus maken wij de winnaar van de actie bekend op onze social media-kanalen en onze website. Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram en Facebook, zodat je niets mist. Als jij de gelukkige winnaar bent, nemen wij contact met je op en zorgen wij ervoor dat de Black Bastard zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd.

Resterende speeltijd

%-D %!D:Dag,Dagen; %H %!H:uur,uren; %M %!M:minuut,minuten; %S %!S:seconden,seconden;

Spelregels en voorwaarden

Mee doen aan deze actie is heel eenvoudig. Volg de volgende stappen en wie weet ben jij straks aan het grillen op zo'n schitterende barbecue:

  1. bestel – Plaats tijdens het EK voetbal (14 juni tot en met 14 juli) een bestelling via onze webshop. Het maakt daarbij niet uit welke producten je bestelt. Het maakt ook niet uit wanneer jouw bestelling geleverd wordt. Zolang de besteldatum maar tussen 14 juni en 14 juli 2024 ligt.
  2. Review – Laat ons weten wat je van ons bedrijf en onze producten vindt door een mooie Google-review te schrijven. Wij waarderen jouw feedback als klant enorm en het helpt ons om onze service nog verder te verbeteren. Je hebt hiervoor een Gmail adres nodig en je plaatst de review via de volgende link. Als je geen Gmail adres hebt kun je er ook voor kiezen om jouw review te plaatsen op onze Facebookpagina.
  3. Maak automatisch kans – Zodra je jouw aankoop hebt voltooid en een review hebt geplaatst, maak je automatisch kans op de Black Bastard. Je hoeft verder niks te doen, wij zorgen ervoor dat jouw deelname wordt geregistreerd.

Doe mee!

Scoor een schutting

Shoppen
Vlonderpakket massief grijs (per m2) - composiet Vlonderpakket massief grijs (per m2) - composiet

Scoor vlonderplanken

Shoppen
Premium Rabatdeel Rhombus Zwart - composiet Premium Rabatdeel Rhombus Zwart - composiet

Scoor rabatdelen

Shoppen