Service

Vragen.

Wij proberen zo volledig en duidelijk mogelijk te communiceren. Toch krijgen wij nog regelmatig vragen. Wij hebben deze vragen samengevat en voor je beanwoord.

Veelgestelde vragen

Kwaliteit herkennen.

Er zijn veel aanbieders van houtcomposiet. En zij hebben vaak ook nog eens een breed assortiment. Waar begin je jouw zoektocht? Zoek uit wat je mooi vindt en beoordeel de kwaliteit. Wij vertellen je hoe je dat doet.

Kwaliteit herkennen

Tip: Soms is het op basis van een afbeelding moeilijk te bepalen of er sprake is van eerste generatie of tweede generatie houtcomposiet. Tweede generatie houtcomposiet bevat een 100% waterdichte beschermlaag. Deze laag wordt ook een co-extrusion laag genoemd. Laat je niet verleiden tot het aanschaffen van een eerste generatie houtcomposiet product. De levensduur is veel lager en de vlekgevoeligheid is extreem hoog. Laat je dus goed informeren voordat je bestelt.

Monteren.

Zelf aan de slag.

Met een beetje hulp moet dat zeker lukken. Lees vooraf wel goed onze montage instructies door.

Lezen

Uitbesteden.

Wij brengen je graag in contact met een van onze montagepartners. Zij hebben ervaring met het monteren van onze producten.

Bekijken

Tip: Houtcomposiet tuinmaterialen kun je eenvoudig zelf monteren. Zorg wel dat je een afkortzaag met fijn vertand zaagblad bij de hand hebt. Trek ook een paar handschoenen aan. Houtcomposiet splintert niet, maar de planken zijn wel zwaar. Voorkom dat je je handen eraan bezeert.

Offerte.

Vraag binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een uitwerkte offerte.

Aanvragen

Samples.

Bestellen