Compoziet

Welkom bij Compoziet, jouw toegewijde partner op het gebied van composiet materialen. Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige composietproducten die uitblinken in zowel duurzaamheid als esthetiek. Of je nu op zoek bent naar gevelbekleding, vlonderplanken, of schuttingen, bij Compoziet vind je precies wat je nodig hebt. Onze passie voor kwaliteit en innovatie stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen. Ontdek de veelzijdigheid van composiet en laat je verrassen door de mogelijkheden die Compoziet te bieden heeft.

Assortiment

Missie.

Ons streven is om de samenleving een stukje duurzamer en comfortabeler te maken door het leveren van hoogwaardige houtcomposiet tuinmaterialen. Dit betekent concreet dat wij uitsluitend materialen leveren waar wij 100% achter staan. In de loop der jaren hebben wij van dichtbij kunnen zien hoe de markt overspoeld is geraakt met houtcomposiet materialen met een zeer korte verwachte levensduur. Onze materialen bewijzen dat een onderhoudsvrije tuin ook duurzaam kan zijn.

Aanpak.

Wij hebben de nodige jaren ervaring met houtcomposiet vlonderplanken, schuttingen en rabatdelen. Onze materialen importeren wij zelf en komen rechtstreeks bij de allerbeste producenten ter wereld vandaan. Wij hebben veel kennis opgebouwd en die kennis delen wij graag met iedereen die hier belangstelling voor heeft. Wij adviseren graag over jouw persoonlijke situatie, dat maakt ons werk juist leuk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook als je nog geen concrete aankoopintentie hebt. Stuur ons foto’s en afmetingen van de situatie toe en wij brengen een advies op maat uit. Ook delen we onze kennis in video’s die je op onze website vindt.

Team Compoziet

Ruud

Inkoop

Bas

Marketing & Sales

Judith

Verkoopadviseur

Daan

Verkoopadviseur

Sjoerd

Logistiek

Giovanni

Magazijn

Martyna

Magazijn

Hobie

Magazijn

Cultuur.

Compoziet is een jong bedrijf waar professionaliteit, klantgerichtheid en humor centraal staan. Wij vinden het belangrijk om ons werk met plezier te doen. Wij streven naar de beste producten, de meest tevreden klanten, maar ook naar een prettige positieve werksfeer. Wij zijn toegankelijk voor elkaar, onze klanten en leveranciers. Heb je wellicht ideeën of suggesties hoe wij dit nog beter kunnen doen, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of bereiken via de chat.

Logistiek.

Wij staan graag met onze voeten in de klei en het zou zonde zijn om daarmee een luxe pand of kantoor te betreden. Dat hebben wij dus niet. Zo houden wij onze kosten laag en kun jij profiteren van een scherpe prijs. Wij hebben ook geen showroom. Je bent echter van harte welkom om (op afspraak) onze producten te komen bekijken in onze opslagruimte in Almere. Of je vraagt een sample aan via onze website zodat je ons product thuis kunt bekijken. Als je besluit om houtcomposietproducten bij ons te bestellen, dan leveren wij de producten vaak zelf af. Mocht je voor de installatie nog vragen hebben, dan kun je die bij levering vaak nog stellen.

Groeipartner van Red een Kind

Ons bedrijf is er niet alleen maar om geld te verdienen. We willen namelijk ook een goede werkgever zijn én wat terug doen voor de maatschappij. Dat laatste doen we samen met Stichting Red een Kind en KWF.

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Hoe de vicieuze cirkel van armoede doorbroeken wordt? De mensen die in armoede leven gaan zelf aan de slag. Red een Kind geeft ze tools om zelf aan de slag te gaan en dat blijkt een duurzame oplossing te bzijn!

Zakenvriend van KWF

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal dankzij onderzoek gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand, maar we zijn er nog lang niet. KWF blijft doorgaan met het financieren van kankeronderzoek, het nbeïnvloeden van beleid en het delen van kennis.

Bekijk onze producten

Vlonderpakket massief zwart (per m2) - composiet

Vlonderpakket massief zwart (per m2)

€120,00€95,00
Vlonderpakket massief grijs (per m2) - composiet

Vlonderpakket massief grijs (per m2)

€120,00€95,00
Vlonderpakket massief teak (per m2) - composiet

Vlonderpakket massief teak (per m2)

€120,00€95,00
Vlonderpakket massief bruin (per m2) - composiet

Vlonderpakket massief bruin (per m2)

€120,00€95,00
Vlonderplank massief zwart - composiet

Vlonderplank massief zwart

€75,00€60,00
Vlonderplank massief grijs - composiet

Vlonderplank massief grijs

€75,00€60,00
Vlonderplank massief teak - composiet

Vlonderplank massief teak

€75,00€60,00
Vlonderplank massief bruin - composiet

Vlonderplank massief bruin

€75,00€60,00