Retourneren

Retourneren

 

Materialen die over zijn, kan ik die retourneren?

Heb je na de afronding van jouw project nog spullen over, dan kunnen deze geretourneerd worden. De materialen die geretourneerd worden mogen niet gebruikt zijn en moeten schoon en zonder schade ingeleverd worden. Je kunt er voor kiezen de materialen, na contact met ons, te retourneren bij onze loods in Almere. Wij kunnen ook de materialen bij jou afhalen. Hiervoor rekenen wij wel transportkosten van 75 euro.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar het zou kunnen dat je niet tevreden bent met de producten. Binnen 14 dagen na levering kan je jouw bestelling retourneren. De producten mogen nog niet gemonteerd zijn geweest en moeten dus in originele staat verkeren. Je kunt de bestelling, na communicatie met ons, retourneren bij onze loods in Almere. Ook kunnen de producten bij jou opgehaald worden, hiervoor rekenen wij wel kosten door van €75,00.

Bestelling retourneren? Download hier het formulier

Krijg ik de verzendkosten terug als ik mijn bestelling retourneer?

De verzendkosten die gemaakt zijn voor het leveren en gemaakt worden voor het retourneren van de producten worden niet vergoed.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dat kan kosteloos en zonder opgaaf van reden tot 2 dagen voor levering. Om er zeker van te zijn dat wij het annuleringsbericht op tijd ontvangen wordt geadviseerd om (ook) even te bellen.