Montageservice

Onze montagepartners zijn onafhankelijke en zelfstandige bedrijven. Wij hebben zelf goede ervaringen met deze partijen en kunnen ze van harte aanbevelen voor jouw klus. De montagepartners blijven echter zelf verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden. Wij verwijzen klanten door naar onze montagepartners als een extra service. Wij ontvangen van onze montagepartners geen vergoeding.

Totaal Hout Composiet

Art en zijn team hebben al veel mooie composiet projecten op mogen leveren en zijn bekend met het plaatsen van onze vlonderplanken, schuttingen en gevelbekleding. Zij zijn gevestigd in Almere, maar montage doen zij door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Art via mail, of telefonisch op +31 (0)6 27 92 32 15. Kijk ook eens op hun website.

Schutting Broeders

Het begon met een grap. Hé dat kunnen wij beter. En zo begon het avontuur van Joost en Lucas uit Doetinchem. Samen aan de slag en doen wat ze echt leuk vinden. Buiten in de frisse lucht, maar wel samen en met eigen materiaal. De Schutting Broeders zijn de ideale partner voor het plaatsen van jouw composiet schutting in heel Nederland. Meer informatie vind je op website of neem contact op via mail of +31 (0)6 19 12 46 56.

Groenberg Schuttingen

GroenBerg is een bedrijf dat zich in wil zetten op 100% klanttevredenheid. Door te kiezen voor kwaliteit en vakmanschap willen ze dit bereiken. Maar ook duidelijk communiceren en goed inspelen op de wensen van de klant. Daar hoort ook bij dat er soms toch iets aangepast moet worden. Dat horen ze dan graag, zodat ze het afgeronde project helemaal afmaken zoals jij het in gedachten had. Groenberg is gevestigd in Hengelo en is specialist op het gebied van schuttingen en overkappingen. Meer informatie vind je op hun website. Je kunt ook bellen op +31 (0) 547 23 40 40 of mailen.

Multiservice Koppenol

Mats is met zijn onderneming gevestigd in Landsmeer en hij werkt in het hele land. Bij hem ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een vakman voor het monteren van gevelbekleding. Dakleer of EPDM folie kan hij ook voor je aanbrengen op je schuur of uitbouw.

Meer informatie via mail of telefoonnummer +31(0)6 15255123.

Montagepartner worden?

Heb jij een klus- of hoveniersbedrijf? Wij werken graag samen met professionele bedrijven die met passie hun werk uitvoeren en onze klanten écht goed willen helpen.

Vul het contactformulier hiernaast in of neem telefonisch contact met ons op om kennis te maken. Wellicht kunnen we elkaar van dienst zijn.

Jouw gegevens