Hulp nodig bij de montage van jouw nieuwe schutting, vlonder of gevelbekleding? Laat jouw project dan uitvoeren door een vakman en neem contact op met onze montagepartner.

Totaal Hout Composiet

Montagepartner van Compoziet: Totaal Hout Composiet

Art en zijn team hebben al veel mooie composiet projecten op mogen leveren en zijn bekend met het plaatsen van onze vlonderplanken, schuttingen en gevelbekleding. Montage doen zij door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Art via info@totaalhoutcomposiet.nl of telefonisch op +31 (0) 6 27 92 32 15.

Benieuwd naar het werk van Totaal Hout Composiet? Kijk dan eens op hun website: totaalhoutcomposiet.nl

Wil jij ook montagepartner worden?

Ben je met jouw klus- of hoveniersbedrijf op zoek naar werk? Wij werken graag samen met professionele bedrijven die met passie hun werk uitvoeren en de klant willen helpen. Heb jij met jouw bedrijf kennis van houtcomposiet tuinmaterialen en wil jij onze klanten helpen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden om montagepartner te worden.

Onze montagepartners zijn onafhankelijke en zelfstandige bedrijven. Compoziet heeft goede ervaringen met deze partijen en kan ze van harte aanbevelen voor jouw klus. De montagepartners blijven zelf verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden.