Over Compoziet

Missie.

Ons streven is om de samenleving een stukje duurzamer en comfortabeler te maken door het leveren van hoogwaardige houtcomposiet tuinmaterialen. Dit betekent concreet dat wij uitsluitend materialen leveren waar wij 100% achter staan. In de loop der jaren hebben wij van dichtbij kunnen zien hoe de markt overspoeld is geraakt met houtcomposiet materialen met een zeer korte verwachte levensduur. Onze materialen bewijzen dat een onderhoudsvrije tuin ook duurzaam kan zijn.

Cultuur.

Compoziet is een jong bedrijf waar professionaliteit, klantgerichtheid en humor centraal staan. Wij vinden het belangrijk om ons werk met plezier te doen. Wij streven naar de beste producten, de meest tevreden klanten, maar ook naar een prettige positieve werksfeer. Wij zijn toegankelijk voor elkaar, onze klanten en leveranciers. Heb je wellicht ideeën of suggesties hoe wij dit nog beter kunnen doen, neem dan vooral persoonlijk contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of bereiken via de chat.

Aanpak.

Wij hebben de nodige jaren ervaring met houtcomposiet vlonderplanken, schuttingen en rabatdelen. Onze materialen importeren wij zelf en komen rechtstreeks bij de allerbeste producenten ter wereld vandaan. Wij hebben veel kennis opgebouwd en die kennis delen wij graag met iedereen die hier belangstelling voor heeft. Wij adviseren graag over jouw persoonlijke situatie, dat maakt ons werk juist leuk. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook als je nog geen concrete aankoopintentie hebt. Stuur ons foto’s en afmetingen van de situatie toe en wij brengen een advies op maat uit. Ook delen we onze kennis in video’s die je op onze website vindt.

Logistiek.

Wij staan graag met onze voeten in de klei en het zou zonde zijn om daarmee een luxe pand of kantoor te betreden. Dat hebben wij dus niet. Zo houden wij onze kosten laag en kun jij profiteren van een scherpe prijs. Wij hebben ook geen showroom. Je bent echter van harte welkom om (op afspraak) onze producten te komen bekijken in onze opslagruimte in Almere. Of je vraagt een sample aan via onze website zodat je ons product thuis kunt bekijken. Als je besluit om houtcomposietproducten bij ons te bestellen, dan leveren wij de producten vaak zelf af. Mocht je voor de installatie nog vragen hebben, dan kun je die bij levering vaak nog stellen.