Composiet rabatdelen

Kwaliteit.

Wij leveren uitlsluitend topkwaliteit rabatdelen. Onze rabatdelen zijn voorzien van een co-extrusion beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat de delen 100% waterdicht en blijvend mooi van kleur zijn.

Modellen bekijken

Voordelen.

1) Natuurlijke subtiele houtnerf
2) Geen zichtbare schroeven door de mes- en groefverbinding
3) 100% waterdicht dankzij de co-extrusion beschermlaag

Bestellen

Tip: Wij adviseren om achter het regelwerk, waarop de gevelbekleding wordt bevestigd, een waterkerende maar dampdoorlatende folie aan te brengen.

Tip: Boor lekker ruime gaten in de rabatdelen voordat je ze bevestigt op het regelwerk. Zo zorg je ervoor dat de delen vrij in de breedte kunnen werken en ben je verzekerd van een lange levensduur.  

Montagemateriaal.

Voor een lange levensduur zijn goede montagematerialen essentieel. Een goede start voor het monteren van de composiet rabatdelen vind je in de metalen clips, die niet zichtbaar zijn zodra de rabatdelen bevestigd zijn.

Hoekprofielen zorgen voor een nette afwerking van het eindresultaat op de hoeken of rondom de kozijnen.

Montagemateriaal

Offerte.

Vraag binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte aan voor jouw gevelbekleding project.

Aanvragen

Samples.

Bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle manier om de gevel van jouw woning, schuur of een nieuw houthok te bekleden, dan zijn composiet rabatdelen de beste keuze. De rabatdelen van Compoziet is een houtcomposiet plank van hoge kwaliteit en bestaat uit een combinatie van houtvezels en kunststof. Onze rabatdelen zijn voorzien van een co-extrusion beschermlaag, wat zorgt voor een nóg natuurlijkere uitstraling van het materiaal. Het resultaat? Composiet rabatdelen met de uitstraling van hout gecombineerd met de duurzaamheid van kunststof.

Composiet rabatdelen bieden vele voordelen ten opzichte van de traditionele opties voor gevelbekleding. Allereerst is het materiaal bestand tegen de verschillende weersinvloeden, waardoor jouw gevel er jarenlang mooi uit zal zien zonder dat er veel onderhoud aan nodig is. Daarnaast zijn er verschillende soorten rabatdelen bij Compoziet verkrijgbaar: de traditionele soort rabatdelen en de nieuwe rhombus rabatdelen. Hierdoor is er voor elke stijl wel een geschikte oplossing te vinden in ons assortiment.

Een ander groot voordeel van de rabatdelen van composiet is dat het enorm licht van gewicht is, waardoor het eenvoudig te monteren en te verwerken is. Heb je hulp nodig bij de montage? Bekijk dan eens de montagehandleiding voor rabatdelen. Vanwege de eenvoudige en snelle manier van monteren bespaar je veel tijd en geld. Bovendien zijn composiet rabatdelen een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen.

Als je op zoek bent naar composiet rabatdelen, dan ben je bij Compoziet aan het juiste adres. Wij bieden rabatdelen van de hoogste kwaliteit aan, wat enkel voorzien is van een extra beschermende laag. Hierdoor ben je er van verzekerd dat jouw nieuwe rabatdelen van houtcomposiet jarenlang mee zal gaan.

Benieuwd geworden naar de producten? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende opties en mogelijkheden. Liever de kwaliteit thuis beoordelen? Bestel dan een sample van de rabatdelen en bekijk het thuis.