Composiet vlonderplanken

Kwaliteit.

Wij leveren uitlsluitend topkwaliteit vlonderplanken. Massief en voorzien van co-extrusion beschermlaag. Je bestelt losse vlonderplanken of complete vlonderpakketten met alles wat je nodig hebt voor een topterras.

Vlonderplanken bekijken

Kleur.

Zwart.

Bruin.

Teak.

Grijs.

Tip: Eén van de belangrijkste overwegingen om een houtcomposiet vlonderterras aan te schaffen is de lange levensduur. Kies echter altijd voor massieve vlonderplanken. In holle vlonderplanken komt namelijk altijd vocht te zitten. Bij hevige zon of vorst ontstaan er grote temperatuurverschillen binnen en buiten de vlonder en dat lijdt onherroepelijk tot scheuren.

Voordelen.

1) Supersterk en te monteren zonder afschot
2) Voelbare subtiele houtnerf tegen gladheid
3)
Genuanceerde kleurverschillen voor een natuurlijke uitstaling

Tip: Leg rubber tegeltjes van 10 x 10 centimeter onder de onderbalken. Zo zorg je voor extra ventilatie en voorkom je dat hemelwater stil blijft staan onder jouw terras.

Montagemateriaal.

De basis is minstens zo belangrijk als de vlonderplank zelf. Wij bieden oerdegelijke composiet onderbalken van 40 milimeter hoog aan. Zo zorg je voor voldoende ventilatie onder de vlonder. En dat zorgt weer voor een lange levensduur. Daarbij gebruik je onze metalen start- montage- en eindclips voor een superstrak resultaat.

Montagemateriaal

Offerte.

Vraag binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte aan voor jouw composiet vlonderterras.

Aanvragen

Samples.

Bestellen

Composiet vlonderplanken - de hoogste kwaliteit

De composiet vlonderplanken geven aan ieder terras een natuurlijke uitstraling. Uiteraard wil je jezelf bij het kopen van vlonderplanken verzekeren van de hoogste kwaliteit. Die hoge kwaliteit bieden en garanderen wij bij Compoziet. Wij leveren uitsluitend vlonderplanken van topkwaliteit: massief en voorzien van een co-extrusion beschermlaag. 

Benieuwd hoe je een goede plank kunt herkennen? Lees hier meer over kwaliteit herkennen.

Voordelen van houtcomposiet vlonderplanken

Vlonderplanken van composiet hebben vele voordelen. Wij lichten dit graag nog even toe. Bij Compoziet bieden wij enkel speciaal geselecteerde vlonderplanken aan van enorm hoge kwaliteit. Wij kiezen bewust voor massief. Massieve vlonderplanken hebben het voordeel dat deze zonder afschot over de lengterichting gemonteerd kunnen worden. Dit garandeert een enorm strak eindresultaat. 

Je zult je al enigszins hebben ingelezen over het kopen van houtcomposiet vlonderplanken. Je weet dus dat deze planken bijna geen onderhoud nodig hebben. Door de co-extrusion beschermlaag is het zelfs niet nodig om, wanneer er enige vieze vetvlekken op jouw vlonderterras komen, dit direct schoon te maken. Dit kan gerust op een later moment en met enkel een schone, vochtige doek. Deze duurzame beschermlaag zorgt voor een heel natuurlijke uitstraling van de plank door de variërende kleurtonen en verfijnde houtnerf. 

Het verwerken van houtcomposiet vlonderplanken is erg gemakkelijk, namelijk hetzelfde als echt houten planken. De montage is daardoor ook erg eenvoudig te doen, zeker met de juiste montagehandleiding er naast.

Wat zijn de beste composiet vlonderplanken?

De beste composiet vlonderplanken zijn massieve vlonderplanken. Bij Compoziet leveren wij enkel massieve composiet vlonderplanken, omdat wij de beste kwaliteit willen leveren. Massieve vlonderplanken van houtcomposiet zijn extreem stevig en kunnen met een goede onderstructuur zelfs een jacuzzi dragen. Ook kan er in massieve houtcomposiet vlonderplanken geen water blijven staan en zal er dus geen vocht in de kern van de plank kunnen trekken. 

Welke vlonder wordt niet glad?

Een vlonder van Compoziet, waar alle vlonderplanken voorzien zijn van een duurzame co-extrusion beschermlaag, zal nooit glad worden. Deze houtcomposiet vlonderplanken worden bij natheid zelfs stroever! Algen kunnen niet hechten aan de toplaag, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn en je niet bang hoeft te zijn voor enig slipgevaar.

Hoe maak je composiet vlonderplanken schoon?

Het schoonmaken van de composiet vlonderplanken is erg eenvoudig. Omdat al onze vlonderplanken voorzien zijn van een extra beschermde laag is het zelfs nog eenvoudiger, en dat is wel zo fijn! Heb je een feestje gehad en is het vlonderterras vies geworden of is het weer tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak? Neem de vlonderplank af met een vochtige doek met groene zeep en klaar.

Wil je de kwaliteit van de vlonderplanken zelf ervaren?

Ben je na deze informatie benieuwd geworden naar onze vlonderplanken en wil je kwaliteit zelf in huis halen? Het kopen van de vlonderplanken is eenvoudig te doen via onze webshop. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder, dus neem vooral contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Benieuwd naar de kleur? Bestel dan een sample, deze heb je binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.